Rijnijssel Clinics Music Notes

usicNotes is een nieuw idee wat is ontstaan door de samenwerking tussen het Rijn IJssel college (afdeling Pop & Sounddesign), Jacobiberg en de Willemeen. Tijdens deze avonden zullen er verschillende gasten naar voren komen die  vertellen over hun beroep. De sprekers zijn allemaal gerelateerd aan het beroep binnen de kunst en cultuur sector. Doormiddel van een gezamenlijk interview zullen zowel de presentator als de aanwezigen vragen mogen stellen aan de persoon die centraal staat.

 

Heb jij een vraag voor freelance muziekjournalist, redacteur, radiomaker, fotograaf en copywriter Jasper van Vugt? Kom deze dan stellen tijdens MusicNotes! In samenwerking met de Jacobiberg en het Rijn IJssel college vindt op 7 november 2012inhet café van de Willemeen de eerste editie plaats van het interactieve interview MusicNotes! Wil jij weten wie hij heeft geïnterviewd of wat zijn spannendste verhalen zijn? Meld je nu aan door te mailen naar: musicnotes.clinics@gmail.com. Dit kan tot vrijdag 2 november! Wees er snel bij, want vol = vol! De entree bedraagt €2,50 (behalve voor vrijwilligers van de Willemeen en studenten van Rijn IJssel afdeling: KMCD & Techniek op vertoon van een schoolpas of vrijwilligerspas!)

 

Na de twee interviews, is het mogelijk om je netwerk te verbreden of gewoon lekker te borrelen en te kletsen tijdens de netwerkborrel!

 

Datum:7 november 2012

Open:19.30uur

Entree:€2,50

Aanmelden: musicnotes.clinics@gmail.com

Links:www.jaspervanvugt.nl