Future City Sounds invites: Kimberlee Ramire z & Ruby Prophet

Deze editie zal onderscheidend zijn van alles wat je tot nu toe gehoord hebt op Future City Sounds. We hebben namelijk twee dames weten te boeken die er samen een hele dikke vette show van zullen maken! Kimberlee Ramirez en Ruby Prohet zullen deze editie van FCS de dansvloer van Barrio Habana laten schudden, vergeet je dansschoenen niet mee te nemen!

Kimberlee Ramirez
Kimberlee Ramirez is een ware hedonist die je op eigenzinnige wijze je mee neemt naar een wereld waarin heerlijke vocalen en duizelingwekkende beats de rode draad vormen. Deze chick heeft de skills om elke dansvloer te laten rocken.

Ruby Prophet
Na jaren passie voor het zingen, switchte zij van passie naar carriere als Mc/Vocalist op feesten en evenementen in clubs en festivals. Al snel werd haar stem ondersheiden van de andere en werd die vast gelegd op platen. Na haar eerste track “Put it St!cky” kwam al snel nr.1 hit “Real Deejay’s Cut” uit op Dance-Tunes, die in samenwerking met Alvita is gemaakt. Met haar warme soulfull stem zal ze in de toekomst nog veel meer tracks gaan uitbrengen, er zijn al heel wat projecten onderweg. Ruby Rhythm en muziek zullen nooit meer gescheiden zijn, ruby ademt muziek en is geboren om on stage te staan!

Audien feat. Ruby Prophet – These Are The Days (Original Mix)
http://youtu.be/qy3jKcTNU54

Daarnaast hebben we ook jong aanstormend talent Judah Darenville voor de eerste keer in onze DJ Booth. Deze DJ/Producer is op dit moment hard aan de weg aan timmeren met diverse producties. Daarnaast heeft hij behoorlijk wat ervaring met het draaien in diverse clubs en festivals. Zijn sounds past perfect bij de warme uitstraling van de dancelounge van Barrio Habana en we durven nu al te zeggen dat hij met zijn warme en techy sound een zeer aangename aanvulling zal zijn voor deze avond.

https://soundcloud.com/judahdarenville

Resident DJ’s House Intelligence, Flo Phielix & Jeff Smink zullen er voor zorgen dat de avond weer grandioos afgesloten wordt met een mix van upliftinghouse, TechHouse, Latin House, Progressive en Electro.