De Wolven Expo

De Wolven biedt een platform voor in Arnhem afgestudeerde kunstenaars. De werken van zo’n 10 kunstenaars worden geëxposeerd. Maar er is meer. De perceptie van kunst is zo verweven met het eigen perspectief dat het welhaast onmogelijk is het op een open & verfrissende manier te beschouwen. En toch is dat wat De Wolven willen. Een frisse blik. Een nieuw perspectief.

Wij vroegen de kunstenaars hun gedachten op te nemen, muziek te laten horen die hun persoonlijk raakt of voor te lezen uit teksten die hun gevoelens benaderen. Alles kan, alles is mogelijk, als we het maar op MP3-spelers af kunnen spelen. Die MP3-spelers lenen we vervolgens uit aan onze bezoekers. Naast een, met een heel nieuw denkpatroon gevulde MP3-speler, krijgen de bezoekers van De Wolven een masker op. Alles om de eigen persoonlijkheid te verhullen en elke bezoeker te transformeren tot één van onze kunstenaars. Ben je klaar voor ons experiment?

Exposanten: Roos van der Vliet, Erik Klaassen, Minno Baartmans, Ella Cassisi, Sarah Bijlsma, Surya de Wit, Lys Vosselman

 

www.dewolvenarnhem.nl