HUMAN Culture

In samenwerking met Buitenpodium de Blauwe Kikker zal HUMAN Culture zondag 6 september een kleurrijke middag organiseren. De middag zal in het teken staan van ontmoetingen. We spreken over ontmoetingen, omdat deze middag erg divers zal zijn en er kennis kan worden gemaakt met verschillende muziekstromingen, met creatieve activiteiten, met lekker eten, een super gave omgeving en met CULTUUR!

Zoals sommigen al weten, wil HUMAN Culture zich inzetten voor jongeren uit de wijken en voor vluchtelingen. We willen Human Culture een gezicht te geven, een gezicht voor zovelen gezichten die niet worden gezien. Er hebben dan ook al drie hele mooie ontmoetingen plaatsgevonden in de Brigant en in het AZC. Met deze ontmoetingen hopen we steeds meer mensen te bereiken!

Deze tweede editie van HUMAN Culture staan er weer waardevolle acts op het programma. Acts, waaronder ook jongeren uit de wijken, die een boodschap hebben, een droom, een visie &… en talent. Daarnaast hebben we ook diverse dj’s op het programma staan die wereldmuziek en reggae zullen draaien. Ook zijn er weer activiteiten te doen zoals buttons maken!

Naarmate we dichterbij de datum komen, zullen we onze waardevolle acts en activiteiten presenteren.
_______________________________________________
Info:

van 14:00 tot 19:00 uur
Buitenpodium de Blauwe Kikker
Kunstwerkplaats Schuytgraaf
Minervasingel 10
Entree: vrijwillige bijdrage

Facebook
Buitenpodium de Blauwe Kikker
HUMAN Culture
Meryn Bevelander Band

human flyer