Poëzie Nachtclub

Bij de Poëzie Nachtclub gaan artiesten de uitdaging aan om een wisselwerking te bereiken tussen de artiest en het publiek. Dit zal een unieke ervaring tot stand brengen. Dichters en muzikanten laten zich zien bij de Poëzie Nachtclub. Disciplines vermengd met diverse culturele achtergronden tonen een mix van gedichten, gedachten en muziek. De nachtclub is een plek waar de oren en ogen worden gevoed en de dorst naar het ervaren wordt gelest. 

Over de makers

Sholeh Rezazadeh

Sholeh Rezazadeh (1989) is schrijver en dichter. Ze kwam in 2015 vanuit Iran naar Nederland. In 2019 won ze de El Hizjra literatuurprijs voor haar poëzie en het jaar  nadien bereikte ze de finale van het Nederlands Kampioenschap Poetry Slam.

Siela Ardjosemito-Jethoe

Siela Ardjosemito-Jethoe is cultureel antropoloog socioloog. Ze houdt zich in die hoedanigheid bezig met vraagstukken rond diversiteit en inclusie in het hoger onderwijs, in de cultuursector en de brede samenleving.

amal karam

Amal Karam is geboren in 1969 in Beiroet/ Libanon uit Palestijnse ouders. Zij begon gretig te lezen als kind en te schrijven als een tiener. Is opgegooid met een vertelcultuur door een opa die vaak een verhaaltje voor het slapen vertelde.

ali serik

Ali Şerik werd in 1962 geboren in Turkije. Hij was zeven jaar toen hij voor het eerst in Nederland kwam wonen. Zijn eerste gedichten waren in het Turks, die werden gepubliceerd in Turkstalige tijdschriften in Nederland en Turkije

teun van laake

Teun van Laake (1990), dichter, muzikant, theatermaker

Kleinkunst, poëzie, experimentele hiphop

Evan Ozdemir

Evan Ozdemir is een 23-jarige singer songwriter uit Arnhem die autobiografische nummers schrijft over zijn transitie/leven. Zijn muziek betreft invloeden van country en popmuziek. De akoestische gitaar is kenmerkend voor zijn nummers en weet daarmee heftige onderwerpen een lichtpuntje te geven.

CORONAMAATREGELEN

Vanaf maandag 13 september 2021 is iedereen vanaf 13 jaar bij ons welkom mét coronatoegangsbewijs. Kinderen jonger dan 13 jaar hebben dit bewijs niet nodig. Dat betekent dat we je bij binnenkomst vragen om je coronatoegangsbewijs en een legitimatiebewijs. Klik hier voor meer informatie over de coronamaatregelen in Theater a/d Rijn.

Speeldata

  • donderdag 25 november: 20:00

    Poëzie Nachtclub Theater a/d Rijn – Bovenzaal
    Tickets