4202024 w/ OUTERSPASS, Hugo Remmen & more

4202024 four twenty tweeduizend vierentwintig een dag als deze verdient zijn eigen feest!!

OUTERSPASS
Geboren en getogen in een Duisburgse Laufhaus, creëert het maniakale duo van Outerspass een eigen taal en genre door hun hedonistische teksten in het Duits, gemixt met Nederlandse en Engelstalige slang uit volle borst te schreeuwen over beukende, aardbevingveroorzakende beats, waarop menig fervent moshpit-deelnemer zonder twijfel volledig aan zijn of haar trekken zal komen. We hebben het hier over 9.9 op de schaal van richter! Dit is hun tweede show ever na hun allereerste show paar weken terug in Amsterdam.

[ENG] Born and bred in a German Laufhaus, the maniacal duo of Outerspass create their own language and genre with their hedonistic lyrics in German, mixed with Dutch and English slang. They scream on full blast over thumping, earthquake inducing beats on which many moshpit enthousiast will undoubtedly get their fix. We’re talking about a 9.9 on the Richter scale! This is their second show ever, after their first show in Amsterdam a few weeks ago.

HUGO REMMEN (Klokpack6ix)
Hugo Remmen is part-time moerasmonster en schreeuwlelijk waar je gehoorbescherming voor nodig hebt. Zijn VJ en hypeman Bart zorgt voor een backdrop die minstens net zo intens is als Hugo’s eigen aanwezigheid. Alles is DIY en een beetje kapot, maar dan hoef je je bij een show wat minder te schamen als je zelf ook een beetje naar de klote bent.

EMIRHAN X (Drop Soul)
De rapper/producer met vlijmscherpe bars en krakende beats die je gegarandeerd van je stoel afkrijgen. Er zijn er nog maar weinig als Emi met zijn genadeloze tunnelvisie. Om te trotseren heeft hij een cult following ontwikkeld van een kaliber dat we in een lange tijd niet hebben gezien. Deze éénmans leger brengt rauwe hip-hop in combinatie met een punk en boombap tegelijk het podium op.

AESTHETIC SIFT
Is SLIPP (jannik) & CREATCHA (Rhys) Aesthetic Sift bestaat uit twee van de drie founders van het Arnhemse evenement Cosmosh Dit duo specialiseert zich in het draaien van de hardere riddim dubstep. Vervolgens hebben ze hier de keiharde “langs elkaar schurende zeecontainer sound” oftewel de tear-out toegevoegd om de zaal helemaal te verpulveren. Deze 420 komt Aesthetic Sift met een nieuwe toevoeging aan het genre: Jump up drum and bass. Aesthetic Sift gaat deze 420 zoveel roken dat hun BPM’S flink omhoog schieten. 1 vraag ben jij klaar voor deze cross-genre set? Hop dan langs bij 4202024 in Willemeen op deze LEGENDARISCHE STONER DAG -> STONERS UNITE!!

Voor tussen en na DJ Cees van Dijk!

23:59 – 05:00
18+

Tijd

Zaal open: 23:59
Aanvang: 23:59
Einde: 05:00