9 tot 5 mentaliteit festival

9 tot 5 Mentaliteit Festival is hét festival voor al het spannende dat op cultureel gebied in de avond en nacht gebeurd, voor iedereen met een 21.00 – 5.00 mentaliteit. Hiervoor wordt het hele pand van Luxor Live (incl. ruimtes die normaal gesloten zijn voor publiek) overgenomen door tientallen bands, nachtfeesten, DJ’s, live-acts, performers, dansers, kunstenaars, en andere fratsen. Op 2 april laten we weer zien dat cultuur en het nachtleven er wél toe doen! En hoe!

9 tot 5 mentaliteit festival

Kortom: de office-iële after van je vrij-mi-bo, maar dan op een zaterdag! De eerste medewerkers met een 21.00 – 5.00 mentaliteit die nu ingeklokt zijn:

Dagschotel

Sinds 2011 serveert Dagschotel jou haar kijk op hoe een uit de hand gelopen vrij-mi-bo zou moeten smaken, met smakelijke DJ sets, performances, visuals en de broodnodige fratsen eromheen.

Knock on Wood

Knock on Wood brengt meer kleur op je werkvloer. Disco, house, afro en funk; maar vooral de liefde om te dansen is wat ze drijft.

Ivy Knock

Ivy Knock weet pas echt hoe je een (disco)feestje viert. Zijn bonte verzameling platen komt terug in uitbundige DJ sets waarbij disco het episch centrum is.

BARTH.

Al luisterend naar de neo-klassieke composities van BARTH. waan je je in een screensaver met een rustig stromende rivier; maar kabbelend wordt die rivier  nooit. Na elke bocht wacht een welkome verrassing.

Tickets zijn slechts € 9 + € 5 euro. Houd de Facebookpagina van 9 tot 5 mentaliteit Festival de komende tijd in de gaten voor meer info.