Airborne in the City – gratis!

Op 21 september 2019 staat het event Airborne in the City stil bij het 75-jarig bestaan van de Slag om Arnhem. Op de historische locatie Gele Rijders plein/Willemsplein, wordt een spectaculair programma aangeboden waar verbinding centraal staat.

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Kom langs tussen 16.00 – 20.00 uur en BELEEF HET VERHAAL. Laat je verrassen door spraakmakende optredens, de tafel der verbinding, spoken words, foto’s, video’s en ervaringen van getuigen van de Slag om Arnhem.

Kom langs tussen 21.00 – 0.00 uur en BESEF DE VRIJHEID. Geef samen met de Airborne Friends Patrick Verheij, Bowe én onze hoofdartiest Waylon betekenis aan vrijheid middels een muzikale avond.

Vanwege het hoge aantal verwachte bezoekers en de bijkomende veiligheidsredenen is in samenspraak met gemeente Arnhem besloten het gehele evenement vrij toegankelijk te maken! Dus ook het muzikale avondprogramma is GRATIS te bezoeken met o.a. Wilson’s Army Show, Mensen Zeggen Dingen, Swing te Mood Bevrijdingstour, Patrick Verheij, Will Nuruwe & Friends, Bowe en last but not least…WAYLON!

>> Facebook event