Albumrelease Dino Kids – “Television”

Dino Kids released haar eerste album Television. Dit doen zij in zaal 2 van Focus Filmtheater Arnhem om beeld en geluid zo goed en groot mogelijk samen te brengen. Verwacht dansbare surf en sferische western op beeld en uit de speaker.Stoelen aan de kant, projector aan en voetjes van de vloer.

Voorafgaand verzorgt Deep End Film een korte film (TBA)

Entree: 5,-
http://bit.ly/2MxXAKC

Aanvang: 20:00
Deep End Film: 20:30
Dino Kids: 21:30

Proefluisteren:
https://spoti.fi/2W4OOba

Dino Kids:
DINO KIDS is een instrumentale band die klinkt als een experimentele surffilm on stage. Diepe grooves verses eigenzinnige gitaren omlijst door galm en fuzz. Als luisteraar wordt je heen en weer gesmeten tussen broeierige, hypnotiserende dekens van geluid en opzwepende autoachtervolging-tunes.
Gooi het geluid van surf, de intentie van psychedelica en de sfeer van oude westerns in de magnetron (stand: kernoorlog), en de smeulende bende die overblijft is de verwarrende ervaring genaamd DINO KIDS.

https://www.instagram.com/dinokidsmusic/
https://www.facebook.com/dinokidsband/
http://dinokidsmusic.com/

Deep End Film:
Deep End Film is een programmeurscollectief met een passie voor bewegend beeld.

“Wij geloven dat er in deze tijd weer behoefte is aan een puur geluid dat onze generatie van 20 tot 35 jaar iets te zeggen heeft, voorbij de onverschilligheid en de oppervlakte. Daarom willen wij graag films, series, muziekvideo’s en andere audiovisuele media belichten die reflecteren op de wereld van nu, en die liefde, werk, onzekerheden en ideeën laten zien waar deze generatie zich in herkent.”

https://www.facebook.com/DeepEndFilm/

>> Facebook event