Apocalypse met: Hades + III Scar and more

Apocalypse is een event dat kansen creëert voor opkomende en underground rap acts. Daarbij is Apocalypse vooral gefocust op de nieuwere stijlen hiphop met subgenres zoals cloutrap / dark trap / trap metal. Het concept van Apocalypse is een opbouwende climax. Ze beginnen ‘rustig’ maar zullen eindigen in totale chaos. Ideaal dus voor moshpit-liefhebbers!

Hadess (infected records)
Hadess is de headliner van Apocalypse. Hadess is zeer getalenteerd en uniek in zijn eigen stijl en lyrics. Ook is hij getekend bij Infected Records, het label van de welbekende ‘Steen’. Hadess zal all in gaan met zijn energie op stage. Bereid je voor op een spektakel. 1 van de beste hard-techno producers uit Nederland, is sinds kort doorgebroken met zijn single ‘can you hear the rumble kicks?’. Heeft zeer veel talent voor produceren en draaien en zal de tent op zijn kop zetten.

III Scar
III-Scar is de koning van dark trap. Hij is doorgebroken met zijn hit ‘Child of the night’ die inmiddels al bijna de 10 miljoen aantikt op spotify. III-scar heeft bij de vorige editie van Apocalypse bewezen dat hij een monster is op stage. Hij komt voor de tweede keer de stage murderen, mede door de hoeveelheid positieve feedback.

Yungkid Mino
Yungkid Mino is een jong talent met veel ervaring op stage. Zijn muziek is voornamelijk gericht op rage hiphop om onvergetelijke moshpits te creëren.

Dripple6ix
De keiharde dripple6ix staat bekend om zijn ruige tunes en optredens. Met invloeden van punk en metal zal hij een next-level performance geven op Apocalypse.

Valdo
De Amsterdamse Valdo komt niks minder doen dan de hele stage slopen met zijn rage pokkoes. De energie is hoog, deze show wil je niet missen!

Horiyo
Eerder bekend als mellow vocals. De afsluiter van Apocalypse. Bereid je voor op chaos en totale vernietiging. Horiyo is een zeer getalenteerde vocalist die voornamelijk metal zal gaan performanen op Apocalypse.

DJ’s:
RTRD, Outrage en Dragoon zullen tussen de artiesten door hun eigen creativiteit uiten op stage. Dit zal variëren tussen keiharde dubstep en gruwelijke rage/dark hiphop en trap-metal.

Tijd

Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Einde: 01:30