ARNHEM HALLOWEEN 2018

In 2018 zijn we terug met Arnhem Halloween, gruwelijker en viezer dan ooit tevoren!

Arnhem Halloween

Luxor Live verandert ieder jaar voor één avond in de HELL, waarin alle zombies, vampieren, heksen, killer clowns, mummies, duivels en andere angstaanjagende deugnieten vanuit de wijde omtrek samenkomen om te feesten tot ze er bij neervallen. Met waanzinnige deco, 100% verkleed publiek en een line-up waar je kippenvel van krijgt. Dance ‘til you’re dead!

Gruwelijke line-up

Ieder jaar weer verzamelen de meest ongure karakters van het nachtleven zich om jullie te laten dansen tot je er bij neer valt. Van R&B glijers & hiphop bangers naar disco, house en acid in 1 sicke trip! Wie er in 2018 bij zijn blijft nog even geheim, maar wees (on)gerust dit wordt gruwelijker dan ooit tevoren!

Kaartverkoop & updates

De start van de kaartverkoop wordt bekendgemaakt in het Facebook event van Arnhem Halloween 2018. Zet jezelf op attending om als eerste updates te krijgen over kaartverkoop en programma.

Dresscode

Het is een 100% verkleed feest. Alleen toegang met een kostuum óf wanneer je geschminkt bent c.q. een masker draagt. Het hoeft niet per sé eng te zijn, zolang je maar je best doet er HOT AS HELL uit te zien.