Arnhem Student Talks

Ben je geïnteresseerd in innovatie en start-ups? Wat dacht je van een studentenbijbaan vinden of studeren en werken in het buitenland? Kom naar Arnhem Students Talks op 23 maart en ontdek hoe je het meeste uit je studietijd haalt! Meld je nu gratis aan terwijl er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Het evenement omvat 3 “talks” van 3 verschillende sprekers die hun inzichten zullen delen om het meeste uit je studententijd te halen:

  • Maximilian Schupp, oprichter van edibles.co, bespreekt de hoogte- en dieptepunten van het runnen van een innovatieve start-up in Arnhem tijdens het afronden van zijn bachelor. Samen met medestudenten Ruymand Soltani en Andres Savid verkopen ze eetbare koffiekopjes, rietjes, roerstaafjes, bestek en borden.
  • Isabella Silva, Podcast & Community Manager bij International Students Work, zal haar inzichten en ervaringen van tijdens het studeren delen, inclusief do’s en don’ts, de Nederlandse werkcultuur en tips over het vinden van bijbaantjes in Nederland.
  • Harrison Awuh, een senior onderzoeker aan de Aeres University of Applied Sciences, heeft in vijf verschillende landen gewoond, gestudeerd en gewerkt (Kameroen, België, Nederland, Nieuw-Zeeland en het VK) en zal zijn ervaring delen met studenten die geïnteresseerd zijn in soortgelijke internationale ervaringen.

Tijd: 19.30 – 23.00, donderdag 23 maart 2022

Evenementadres: Koepelkerk Arnhem aan het Jansplein 60, 6811 GD, Arnhem

Hoofdtaal: Engels

Aanmeldlinkhttps://forms.gle/3FbXvb7HqdX4pe2MA

Heb je een vraag?

Neem dan contact met ons op via arnhemstudiestad@gmail.com