Arnhems levenslied

 

Beleef André Hazes als nooit tevoren

Geen enkele Nederlandse zanger is jaren na zijn dood nog steeds zo immens populair als André Hazes sr. Wie kent ze niet: ‘Een beetje verliefd’, ‘De vlieger’, ‘Zij gelooft in mij’, ‘Bloed, zweet en tranen’, en al die andere hits? Met tien nummers in de Top 2000 en meer dan 67 keer in de hitlijsten kun je nog steeds niet om Hazes heen!

André Hazes tributeband – GEWOON ANDRÉ vuurt in één avond alle André Hazes hits op je af. Dit is niet zomaar een tribute; dit is één groot feest met alleen maar meezingen totdat je geen stem meer over hebt. De geweldige, 12-koppige band imiteert Hazes niet, want dat kan alleen de grootmeester zelf. Maar ze zingen zijn geweldige nummers met net zoveel passie en emotie als hijzelf altijd deed.

Neem een biertje of meer en beleef alle tophits van André op een onvoorstelbare topwijze. Een niet te missen event waar Arnhem trots op mag zijn.

In het voorprogramma van de overweldigende André Hazes beleving is er dan Eindelijk het eerste Arnhemse levenslied evenement op grootste wijze gebracht. Onder leiding van de bekende Arnhemse zanger Frans Joostink 14 levenslied artiesten podium betreden in de mega tent geplaatst bij de Arnhemse Rijnhal.

Van Jaman tot Parick Damian en van Marvin de Geest en de witte Tjabo gaan we snel door met Priscilla Ophof en Delano Scheffer.

Het geweldige feest begint om 14 uur en is de absolute opwarmer voor het de geweldige hoofdact Gewoon André.

Arnhems Levenslied

TWEEDE PINKSTERDAG 2024

20 MEI RIJNHAL ARNHEM

MEGA FEESTTENT