Auditie vooropleiding Dans – Dans4daagse

Is dans jouw passie en wil je je zo goed mogelijk ontwikkelen als danser? Droom je er misschien zelfs al van om professioneel danser te worden en van dans ooit je beroep te kunnen maken? Geef je op voor de auditie van de vooropleiding dans en start volgend seizoen met jouw vooropleiding dans!

 

De vooropleiding dans is een intensief dansprogramma bedoeld voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen van 10-18 jaar. Je kunt dit programma volgen als je gek bent van dans, voldoende talent hebt en je je graag wilt verdiepen in de techniekvakken. Voor leerlingen die nog een stapje verder willen en wellicht zelfs al nadenken over een professionele mbo- of hbo-vervolgopleiding, is het programma een goede voorbereiding op de audities van de vakopleidingen.

Auditie

Normaal wordt de auditie voor de vooropleiding dans in het voorjaar gehouden. Vanwege de maatregelen omtrent corona is er de afgelopen maanden geen auditiemoment gepland voor cursusjaar 2020-2021. Wel is het mogelijk om nog in te stromen voor aankomend cursusjaar. Auditie doen kan op twee alternatieve manieren:

1. Deelnemen aan de dans4daagse, van dinsdag 18 t/m vrijdag 21 augustus 2020. In deze week volg je een programma vol leuke en leerzame workshops dans. Kosten zijn € 100 pp.

2. Deelnemen aan de eerste lesdag van de vooropleiding dans op vrijdag 4 september. Deelname is gratis. 

Tijdens je auditie kijken we naar je fysieke kwaliteiten, je dansniveau op dit moment én naar je potentie om door te groeien. Ook zijn we benieuwd naar wat jij aan persoonlijk talent verder kunt ontwikkelen. Daarnaast letten we uiteraard op je motivatie en uitstraling. Eventueel kun je aanvullend gevraagd worden om een video van jezelf in te sturen, waarin je jouw danskwaliteiten en/of fysieke mogelijkheden laat zien.

Meer informatie

De vooropleiding dans is een talentontwikkelingstraject van Stichting Kunst in Beweging i.s.m. Studio26. Meer informatie over wat het traject inhoudt, het programma, bovenstaande auditiemogelijkheden en de jaarlijkse kosten vind je hier.

Meer info en aanmelden: https://www.studio26.nl/actueel/audities/vooropleiding-dans/