Awash – Gitaarpop met indie elementen @MbdM

Awash maakt melodische gitaarpop met een snufje indie en accenten van piano en fretloze bas. Boeiend in zowel het klein als het groot, lyrisch, breekbaar en vol overgave, met vergelijkingen naar R.E.M., Editors & Racoon.
Meer dan 250 optredens, waaronder voorprogramma van James Walsh van Starsailor, diverse radio-optredens (Nachtegiel en Ekdom In De Nacht bij 3FM), festivals nationaal/internationaal en in 2016 een toer door Engeland.
Hun gedrevenheid brengt Awash op steeds mooiere plekken. Na het goed ontvangen debuutalbum ‘Turn The Lights’ (2013) en de EP ‘Carry On’ (2015) is sinds april dit jaar, het tweede album ‘Waiting Words’ een feit. Opnames zo divers als het leven zelf. Autobiografisch maar soms vanuit een ander perspectief beschreven. Waar het vorige album ‘Turn the lights’ een reis naar geluk was, is dit album een greep uit de dagelijkse realiteit.

“Het lange wachten op een opvolger voor hun debuutplaat was meer dan de moeite waard, zeker als je bedenkt wat het kwaliteitsniveau is van de negen liedjes op “Waiting Words” (www.rootstime.be)

“Awash is misschien wel een van de meest beloftevolle acts van het Zuiden” (West-point).
“Met de geweldige stem van Geert van der Burg die overtuigend doet denken aan bijvoorbeeld een Eddie Vedder (Pearl Jam) en aangevuld met nog een viertal zeer getalenteerde muzikanten” (3voor 12 ZH).

https://youtu.be/2I0ScCrT8gE

De deur gaat open om 19:00 uur en het optreden begint om 20:00 uur. Kom op tijd want vol is vol. Pinbetaling aan de bar is mogelijk.
Entree is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd in de rondgaande “pet’. Deze opbrengst gaat volledig naar al onze muzikanten!