Back to The Move! (nu op zaterdag!)

Back to The Move is sinds januari bijna altijd op de laatste zaterdag van de maand. De afgelopen edities zijn we daar even van afgeweken, maar deze maand zitten we weer terug in het oude ritme! 
 
Back to The Move gaat om 20 uur van start. Maar het café en ons verwarmde terras zijn al open vanaf 15 uur. Dus je kunt vooraf al een drankje pakken en tussendoor desgewenst een hapje eten bij Mama Krioro, Damascus, Hannah Foodbar of een van de andere leuke restaurantjes in onze straat!
—————————–

OVER BACK TO THE MOVE

 
Toen in december 2020 bekend werd dat de stekker eruit ging bij Arnhems meest iconische kroeg, ging er een ware schok door de stad. Neeh! Nooit meer Wodka Woensdag, nooit meer die gekke shotjes, nooit meer dansen in die toffe sfeer en nooit meer die supervette muziek uit de 80′, 90’s en zero’s van ‘mister The Move himself’: DJ Fred. Aaargh!
 
Voor iedereen met Move-heimwee organiseert Café Kroon samen met DJ Fred nu eens per maand ‘Back to The Move!’ Waarbij Fred weer achter het DJ-meubel kruipt en gewoon lekker draait waar ie zelf zin in heeft. Dan weet je: dat wordt heftig, vet en rete lekkerrrr! En ja hoor: uiteraard hebben we shotjes. Duh! En als extraatje serveren we ook bieren van Motörhead, AC/DC, Iron Maiden en Rammstein. Dat is ook best vet, al zeggen we het zelf.
 
Dit mag je als voormalige Move-fan natuurlijk niet missen! Let wel op de tijden: Back to The Move begint vroeg en stopt om stipt 23.59. Want Fred is ook een dagje ouder en wil wel om middernacht in bed liggen. Dat vinden wij helemaal niet erg trouwens, want dan zijn we toch al stukgedanst.