Bony Macaroni ft. Brett Newski (US) op vrijdag 19 april

Een avondje jank-punk!

Bony Macaroni
Nietsverhullend milennial-leed en oprechte levensvragen. Soms wat cynisch, soms wat zeikerig, maar altijd recht voor zijn raap. Bony Macaroni brengt het snel (en ook best hard) en hoort jou het liefst de volle 3 minuten meeblèren.

De tragikomische emo-pop van Bony Macaroni kwam dan ook zo hard en snel als de tracks doen vermoeden. Binnen een jaar speelden ze vanuit het niets precies 52 shows door Nederland, Duitsland en België. Festivals van Sniester tot Mildtfest, supports voor o.a. Tim Vantol en de legendarische Raggende Manne en een Popronde-marathon langs de lekkerste zaaltjes van het land. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan een debut-album vól met van die potentieel verslavende oorwormen. Dus, mocht je zin hebben in zo’n aanstekelijk avondje jank-punk, sla deze dan zeker niet over!

Brett Newski
Voor fans van 90’s alternative! Brett Newski is een indie-rock songwriter en auteur, die in mei door Europa toert met de Nederlandse underground punkhelden Bony Macaroni als zijn begeleidingsband. Newski speelde naast acts als Pixies, Violent Femmes, Courtney Barnett, Manchester Orchestra, Better than Ezra & New Pornographers. Hij blijft touren en speelt gemiddeld 100 shows per jaar.

Tickets verkrijgbaar op Willemeen.