Boter bij de Vis release show

Het leven is volgens Boter bij de Vis niets anders dan een gestructureerde chaos waar je je plek dient te vinden. Zo klinkt hun muziek ook. In hun zelfgeproduceerde nummers hoor je een zoektocht naar harmonie en ruimte tussen de dwingende beats en schijnbare herhalingen.

Boter bij de Vis

De muziek van Boter bij de Vis kent onder anderen invloeden van alternatieve rock en elektronica. In de releaseshow ‘Als er niets gebeurt’, neemt Boter bij de Vis je mee in hun wereld. Een verhaal over schaamte, de zee, ontsnappen en botsen met de realiteit. Over het leren kennen van je innerlijke schaduw en over het omarmen daarvan. Boter bij de Vis vertelt op een sfeervolle, beeldende manier het verhaal van hun debuutalbum. Als er niets gebeurt, hoe wordt het dan ooit anders?

Boter bij de Vis is een Nederlandstalig poprockduo uit Arnhem en bestaat uit Mariam Tempelman en Anne-Roos van der Meijden. In 2022 speelde het duo met hun band op Popronde en tijdens verschillende festivals en nu is het tijd voor een eerste eigen volledige show!

Bestel tickets

 
 
20:30u 21:00u