Bridge to Liberation Experience 2018

Op 21 september vindt de 5e editie van ‘The Bridge to Liberation’ plaats. Dit jaar sluiten we aan bij het landelijke herdenkingsthema: Verzet. 

Samen met duizenden mensen op een historische plek stil staan bij wat oorlog met mensen doet, en samen beseffen wat vrijheid betekent. De Slag om Arnhem staat metafoor voor de “strijd” van burgers en militairen tijdens oorlog toen en nu. Vanuit persoonlijk perspectief wordt het publiek meegenomen in een verhaal over oorlog en vrijheid. 

Bridge to Liberation Experience is een beleving voor jong en oud waar op een unieke manier bij de Slag om Arnhem in 1944 wordt stil gestaan. Door middel van dans, muziek, optredens van grote Nederlandse artiesten, film en special effects worden de verhalen levend gemaakt en komen de emoties bij alle generaties. 

Kom op 21 september 2018 om 20.30 uur naar de Arnhemse Rijnkade aan de voet van de John Frostbrug waar we met elkaar de Slag om Arnhem herdenken en eren wie ere toekomt.

Bridge to Liberation Experience is een initiatief van stichting Bridge to Liberation en wordt mogelijk gemaakt door gemeente Arnhem,Vfonds, Stichting Ondernemersfonds Arnhem, Provincie Gelderland de Arnhem Ambassadeurs en vele anderen. 

www.bridgetoliberation.nl