Café Bosch 2 jaar!!

   

Café Bosch wordt 2 jaar ❤
Het tweede thuis van Arnhem, waar we samenkomen met nieuwe en oude familie en vrienden. Twee jaar aan cultuur, kunst, muziek én heerlijk eten en drinken.
Dat mag gevierd worden! En zoals Arnhem nu twee jaar van ons gewent is gaan we dit doen met een mix van gezelligheid, muziek, lol en bourgondisch eten en drinken. We willen graag samen met jullie genieten dit weekend.
 
Twee jaar geleden opende wij onze deuren, steun van de overheid was er niet voor ons en toch bleven wij programmeren met livestreams, seated of buiten concerten. Ook hebben we onze duurzame vega(n) maaltijden thuisbezorgd en waren jullie welkom om af te halen. Met onze lieve Bosch familie, die ons steunde hebben wij deze eerste twee jaar weten te overleven. Bij ons is alles duurzaam, overal zit een verhaal achter en is veelal DIY.
Om jullie, onze lieve Bosch familie te bedanken, willen wij dit graag met jullie vieren! De programmering blijft nog even spannend, maar we kunnen al wel vertellen dat het in de familie blijft. Met Harmonic Waves soundsystem en heel veel hele leuke DJ’s.
Tot dan!!
Tickets €5,-