CFTU: No Warning + One King Down + No Turning Back + Shutdown + Worst Doubt + Simulakra

9 juni is een dag die iedere hardcore liefhebber met een dikke stift in de agenda omcirkelt moet hebben. Niet een, maar twee vette hardcore packages staan deze avond in de Willemeen.

Headliner No Warning heeft weinig introductie meer nodig en is een van de vetste bands uit de 00’ era. Na een self-titled 7 inch in 2001, volgde een jaar later de eerste full-lenght Ill Blood die tot op de dag van vandaag als hardcore klassieker geldt.

Op het hierop volgende ‘Suffer Survive’ liet No Warning een ander, melodieuzer gezicht zien, zonder aan agressie in te boeten. Toen de band in 2017 weer naar Europa kwam was niet alleen de show op ‘Sound of Revolution’ enorm goed, ook de comeback plaat ‘Torture Culture’ was van de hoogstaande kwaliteit die we van No Warning gewend zijn.

No Warning laat zien vandaag de dag nog steeds enorm relevant te zijn en ondanks dat iedere plaat anders klinkt hoor je overal de herkenbare No Warning sound in terug. Deze tour staat in het teken van de Ill Blood anniversary waardoor er veel klassiekers voorbij zullen komen. Kwaliteitshardcore.

One King Down beleefde in de jaren 90 hun hoogtijdagen en ondanks dat de band sinds hun reünie in 2017 niets nieuws meer uitgebracht heeft zijn we enorm blij dat de band nu ook naar Europa komt. Een buitenkansje.

No Turning Back komt ook mee op deze tour en iedereen die iets met hardcore heeft weet dat deze band een garantie is op een goede hardcoreshow vol met sing-a-longs en stagedives. No Turning Back is inmiddels meer dan 25 jaar bezig en door goede platen te blijven maken en goede shows te blijven spelen staat deze band al een tijdje aan de top van de Europese hardcorescene.

Shutdown, Worst Doubt en Simulakra maken de line-up vol. Moshen is gegarandeerd!

Ticketlink