Classen Live: Harrison Dean

Bio Harrison Dean
Laat je meevoeren met de trein die Harrison Dean heet. Samen met zijn band zorgt Harrison Dean voor een lekkere portie power Americana met toffe lyrics. Pompende country, afgewisseld met stevige driestemmige ballads. Ga zitten en laat je meevoeren of gooi de voetjes van de vloer en bouw een feestje!
 
Tot nu toe Van 2019-2023 speelde Harrison Dean ondanks de corona o.a. één of meerdere keren in FLUOR (Amersfoort), LoburgLive (Wageningen), FORT33 (Leusden), TivoliVredenburg (Utrecht), GIGANT (Apeldoorn), Studio FCG (Amersfoort), Gardensongs (Diepenheim), Podium Doesburg (Doesburg), Liedjes in de Herberg (Diepenheim), Jampop (Everdingen) en Akoestival (Woerden) en het Welon Festival (Wintelre). In 2022 stond Harrison Dean in de Finale van JAMPOP (Everdingen).
 
In juni 2020 kwam de debuut-EP Not Poor Enough To Be A Country Man uit. Vanwege corona werd er nauwelijks gespeeld, maar toch was er een geslaagd release-concert in Loburg Wageningen. In het voorjaar van 2021 kwam hiervan het live-album Live @ Loburg uit. Voor beide platen was veel aandacht van regionale en online radiostations en andere media. In 2022 kwam de band met Country Christmas Train, een kerstsingle die o.a. werd opgepikt door NPO Radio 1. In de zomer van 2022 kwam de eerste officiële (zomer)videoclip (Let Me) Pick You Up uit, en dit werd in een paar weken de best bekeken video van Harrison Dean. In oktober 2023 kwam het eerste studio-album, Living on Cruise Control uit.