Coming In Week Arnhem

Samen met tal van organisaties, verenigingen en initiatieven organiseert COC Gelderland de állereerste Coming In Week! Van 6 tot en met 15 oktober kan je naar queer films, een kunstexpositie, de Pride Walk, een Regenboogfair, een Regenboogdienst, feestjes en meer! Maak kennis met de queer gemeenschap van de stad en verre omstreken!

Over de Coming in Week

‘Coming In’ is het vervolg op de alom bekende ‘coming out’ en gaat over de aansluiting van lhbti+ mensen bij de regenbooggemeenschap – een bont geschakeerde groep met een eigen culturele identiteit en geschiedenis. Tijdens de week is de queercommunity in de volle breedte zichtbaar en iedereen is welkom die kennis wil maken.

De Coming In Week wordt georganiseerd rondom de jaarlijkse Coming Out Day, op 11 oktober. Op deze dag wordt er aandacht gegeven aan het moment dat lhbti+ mensen voor hun identiteit uitkomen. Samen met verschillende organisaties in de stad trekt het COC dit nu breder en organiseert een week vol activiteiten.

Activiteiten tijdens de Coming in Week in Arnhem

We trappen de week feestelijk af met een Regenboogfair in de Koepelkerk op zaterdag 7 oktober. Tijdens dit evenement zijn er verschillende workshops en optredens en presenteren lhbti+ organisaties zich aan bezoekers. Op woensdag 11 oktober vindt de tweede editie van de Pride Walk plaats en op zaterdag 14 oktober is er een Queer Party in Luxor Live. Gedurende de week draait er een queerfilm in Focus Filmtheater, kun je een queer kunstexpositie bezoeken in Rozet en is er voor lhbti+ jongeren een feest in ABC Libertas. De week wordt afgesloten met een Regenboogviering in de Waalse kerk.

Er is nog meer! Kijk voor het hele programma op onze website: https://cominginweek.nl/

> Website COC Midden Gelderland
> COC Midden Gelderland op Instagram
> COC Midden Gelderland op Facebook