Courbois – Somers – Courbois

Vandaag hebben we een super vette Matinee show in het Café van de Willemeen met niemand minder dan Barend Courbois en Pierre Courbois, bijgestaan door Timo Somers op de gitaar.

Pierre Courbois wordt ook wel gezien als één van de grootste jazzdrummers in Nederland. Hij heeft samengewerkt met grootheden zoals Miles Davis, Eric Dolphy en Bud Powell en ook met zijn eigen Dutch Free Jazz quartet heeft hij fuore gemaakt in binnen en buitenland. Zijn zoon Barend Courbois is eveneens wereldwijd bekend. Sinds 2015 tourt hij namelijk als bassist met de Duitse epische metal band Blind Guardian en deelt hij het podium met WCW, Vengeance en Action in DC. Timo Somers bekent als oprichter van Tri-had en bandlid van onder andere symponische metal band Delain, Legendarische rockband Vengeance en Arrow Haze waar hij zijn gitaar kunsten ten gehoren brengt.

Tijdens deze avond zullen zij een weergaloze show weggeven waarbij Pierre de pannen van het dak speelt met zijn drumspel en Barend de show steelt met zijn basgitaar compleet gemaakt door het geweldige gitaar spel van Timo Somers. 

Wacht dus niet langer, voor maar € 6, in de VVK = heb jij jouw tickets in de pocket! (€ 7.50 aan de deur)

Meer informatie: https://willemeen.nl/programma/2018-05-20/courbois-somers-courbois

Tickets: https://willemeen.stager.nl/web/tickets/188986