Dance Flavours Performance Night

Danscollectief Arnhemse Meisjes presenteert op dinsdag 6 juni de 21e editie van Dance Flavours Performance Night in Theater a/d Rijn in Arnhem. Dance Flavours is een podium voor werk van opkomende makers in verschillende stadia van het maakproces: van work in progress tot herneming.

Bij Dance Flavours krijgt het publiek de mogelijkheid om te proeven van het werk van verschillende hedendaagse artiesten. Het publiek krijgt een fijne, afwisselende avond uit én een bijzondere kennismaking met hedendaagse dans en haar makers. De Arnhemse Meisjes willen op die manier nieuwe mogelijkheden in de stad creëren voor professionele dansers en makers op het gebied van hedendaagse dans.
 

Op dinsdag 6 juni vindt om 20:00 de 21e editie plaats van Dance Flavours Performance Night in Theater a/d Rijn in Arnhem, zowel binnen als buiten. Op het programma staat de performance Time of My Life van Linde Wagemakers, “double-edged circle” van Gabrielle Emily Aidulis en Round Two van Threading Theater. 

Tickets zijn nu verkrijgbaar via de website van de Theater a/d Rijn: www.theateraanderijn.nl.

Over Danscollectief Arnhemse Meisjes
Hedendaags Danscollectief Arnhemse Meisjes bestaat uit vijf uiteenlopende choreografen en dansers: Inbal Abir, Aïda Guirro Salinas, Yeli Beurskens, Anna Fransen en Kim Tuerlings. Ze creëren toegankelijke dansvoorstellingen in de buitenlucht en openbare ruimte. Daarnaast organiseren ze verschillende activiteiten en evenementen in Arnhem die bijdragen aan een levendig dansklimaat, zoals workshops voor zowel professionele dansers als amateurs en de Dance Flavours Performance Nights waarmee ze een podium bieden aan andere jonge (dans)makers. Ze wonnen de Arnhemse Cultuurprijs 2020 en maakten de korte dansfilm Memories of the Future – die al op filmfestivals van Rusland tot aan de Verenigde Staten te zien is geweest.

www.arnhemse-meisjes.com

Dance Flavours Performance Night wordt ondersteund door Gemeente Arnhem.

Beeld: Anna Fransen