Dansworkshop ‘Female Hiphop’ door Nellie B

Nellie Bethel is een professionele danseres en choreografe uit Kopenhagen (Denemarken), en woont momenteel in Los Angeles en Las Vegas. Nellie B. heeft de laatste 3 jaar doorgebracht met Jennifer Lopez, toerde de wereld rond en trad op in haar Las Residences-residentieprogramma “All I Have”. Momenteel treedt ze ook op in de show “Michael Jackson One” van Cirque Du Soleil en werkt ze samen met artiesten als Rihanna, Mya, Jordin Sparks, Beyoncé, Jennifer Lopez, 5th Harmony, Meghan Trainor, Lil Jon, Shaggy, Natalie La Rose, JoJo en nog veel meer.

Haar CV bevat ook: The Letterman Show, America’s Got Talent, VMA’s, Latin AMA’s, AMA’s, The American Billboard Awards, The Latin Billboard Awards, X-Factor UK en de VS, het Eurovisie Songfestival en talloze musicals, videoclips en commercials. Kortom: een danseres/choreografe van formaat! 

MaxStudios Arnhem

12:00 – 13:00 Beginner/Intermediate
13:00 – 14:00 Advanced

Kosten
Online | 1 workshop €12,50 | 2 workshops €20,00

Je hoeft geen lid te zijn van MaxStudios om deel te nemen aan de workshops. Neem dus gerust je vriend, vriendin broer of zus mee. Tickets zijn hier direct online te bestellen.

Feeling lucky? Doe dan mee aan de prijsvraag en maak kans op 1×2 tickets!

>> Facebook event ‘Female Hiphop met Nellie B.’