De Likt

De Rotterdamse sensatie De Likt stopt ermee en komt nog 1 keer voor een vette show naar Luxor Live. De rapgroep rond ongeleid projectiel en showman Jordy Dijkshoorn bracht eindelijk het nieuwe album uit dat Ctrl-Alt-Delikt uit, vol retro-digitale, futuristische funk uit de Maasstad. Zo’n beetje elke zaal en elk festival in Nederland speelden ze plat met hun energieke liveshows vol stagedives, crowdsurfen, moshpits en walls of death.

De Likt

De Likt brak in 2015 bij het grote publiek door met hun eerste single ‘Ja Dat Bedoel Ik’. Met de daarop volgende singles ‘Bloed Aan De muur’ en ‘Finidi George’ eisten frontman Jordy Dijkshoorn en producer-duo Giorgi Kuiper en John van Beek direct hun plek op in het Nederlandse livecircuit. Op het nieuwe album ‘Ctrl-Alt-Delikt’ knalt De Likt als vanouds, maar bewijst het ook een volwassen act geworden te zijn.

Afscheid

De Likt maakte naam met super energieke shows, waarbij bandleden regelmatig het publiek in verdwenen. Bijna tien jaar heeft de band bestaan, en in die tijd hebben ze zo’n beetje elke zaal en elk festival gezien. ‘Toen we begonnen waren we drie jonge pikkies. Nu voelt het goed om deze fase met een waardig afscheid af te sluiten. We hopen jullie nog een keer te zien. Jullie waren het tofste publiek wat we hadden kunnen krijgen. Altijd loyaal, altijd klaar om te springen, altijd klaar om Jordy op te vangen en vooral altijd daar. Dank jullie wel we houden van jullie!’

Subfiction (support)

Begonnen met klassiek piano en uitgegroeid tot producer, performer, DJ en film componist. Het Rotterdamse talent Subfiction. Een experiment van verschillende ficties binnen geluid. Luisteren naar nieuwe realiteiten en muziekgenres. Organische en elektronische bronnen worden met elkaar verweven om nieuwe audiovisuele landschappen te creëren.

Haal hier je kaarten!