Desert Storm (UK) + Terziele + Radeloos///Ziedend

Desert Storm

Desert Storm is inmiddels geen onbekende meer in Arnhem, al is het alleen maar om de hoeveelheid stickers die ze op de wc achterlieten toen ze even rustig zaten te schijten. Eenmaal uitgescheten gaven ze een klapper van een show weg en nu ze ook weer een nieuwe plaat (Death Rattle) op zak hebben zien we deze stoner granaten graag weer terug in de Willemeen. Voor fans van, ach, luister zelf maar gewoon even!

Ter Ziele

Als de fundering er daarna nog staat is het aan Ter Ziele om qua tempo even een tandje terug te nemen, maar qua intensiteit zeker niet. Ook Ter Ziele was met nog weinig materiaal (maar check zeker de 2 nummers op Spotify even!) al op Soulcrusher te zien en liet daar zien dat er nu al een volwassen band staat die prachtige doom nummers schrijft. Voor fans van YOB, Cult of Luna en Amenra.

Radeloos///Ziedend

Radeloos///Ziedend uit Nijmegen is ondanks dat er nog nergens online muziek van te bekennen is hard aan de weg aan het timmeren. Na een eerste show op Soulcrusher ging het balletje direct hard rollen en werden er via de Popronde veel shows in veel verschillende steden gespeeld. Inmiddels werd het ook wel tijd voor een show in Arnhem en zijn ze voordat ze dit jaar ook op Pitfest mogen knallen eerst in de Willemeen te zien. Verwacht vieze blackened crust voor fans van Oathbreaker, Fluisteraars en Skitsystem.

Bestel je tickets hier!