Dutch Whisky Festival 2022

Het Dutch Whisky Festival is hét festival voor zowel de beginnende als de ervaren whisky liefhebber en whiskyfestival bezoeker!

Het DWF onderscheidt zich door een gemengd aanbod van oude en nieuwe whisky’s. Diverse slijters, independent bottlers, importeurs en distillery’s zijn aanwezig met een mooie selectie uit hun assortiment. Het festival onderscheidt zich daarnaast door een groot aanbod van Old & Rare whisky’s: whisky’s waar maar een klein aantal flessen wereldwijd van is, en oude (zeer) zeldzame flessen met whisky uit de jaren ’60 tot ’80.

De whisky’s uit deze periode smaken anders dan moderne whisky’s, en zijn de passie van veel whisky liefhebbers, waaronder de organisatoren. Daarom zullen een aantal verzamelaars uit binnen- en buitenland met hun privé collectie komen, om deze – vaak unieke – whisky’s te delen met andere liefhebbers. Een uitgelezen kans dus om te kunnen proeven uit het whiskymuseum.

Deze combinatie van oude en moderne whisky’s maakt dit festival geschikt voor zowel de beginnende whisky drinker die graag wat meer wil weten van deze drank, als voor de ervaren whisky liefhebber. Er zijn samen meer dan 1500 whisky’s te proeven, dus voor elke bezoeker meer dan genoeg keus!

Kijk voor alle info en tickets op de website: http://www.dutchwhiskyfestival.nl/