Eigenzinnig x Davo Arnhem

Het is 2020! En we zijn er weer. We beginnen in Arnhem bij ons heerlijke biercafé Davo! Meld je aan, neem je vrienden mee en nodig iedereen uit!

Eigenzinnig is een Deventers open poëziepodium waar een nieuwe generatie taalkunstenaars het hart kan luchten. Ze biedt in het Burgerweeshuis en Davo Arnhem een laagdrempelige plek voor schrijvers van alle niveaus om materiaal te testen, broodnodige meters te maken en vertrouwen en stijl te ontwikkelen. Daarnaast maakt het podium uitstapjes naar andere steden en festivals, alwaar de bewezen talenten hun werk aan een groter en gevarieerder publiek kunnen voordragen. Verwacht een grote liefde voor taal, eigengereid en geen blad voor de mond, van diepe bekentenissen tot kritische beschouwingen.

De avond bevat 4 blokken van 4 sprekers. Elke spreker krijgt 5 minuten podiumtijd. Om 1 van de 12 plekken te reserveren stuur je een bericht in het evenement!

Huisregels :
1. Voel je vrij
2. Na elke 4 sprekers is er een pauze
3. pauze 1 ; Peukje roken en pissen
4. pauze 2 : Biertjes halen/ drinken
5. Het is verboden maar 1 biertje te halen, dus drink altijd met maten.
6. het duurt van 20;00 tot 00;00
7. na alle optredens dansen we de zware poëzie onze lijfjes weer uit.
8. Iedere spreker heeft 5 minuten de tijd. wil je praten tijdens een spreker, dan moet je vaker op de thee bij je oma.
9. Doe ff de moeite om het uit je hoofd te leren, of natuurlijk vanaf een blaadje. Houd je telefoon lekker in je broekzak, daar zitten we tenslotte al vaak genoeg op.
10. Zorg er ten alle tijden voor dat je regel 1 naleeft.