F*KE IT – Kersteditie De Gestampte Meisjes

Komt allen tezamen in het Posttheater voor deze feestelijke voorstelling!
Zo rond de kerstdagen lijkt de wereld één grote Coca-Cola reclame: alles ziet er geweldig uit, met een schitterende kerstboom, een knapperend haardvuur en de hele familie stralend aan de door jou gemaakte kerstdis. Niemand ziet de middag vol stress die eraan voorafging, met een te ingewikkeld kalkoenrecept, mislukte béarnaisesaus en ingezakte soufflés… Maar iedereen voelt de onderhuidse spanning die er hangt, na de zoveelste venijnige opmerking van je schoonmoeder. Dus je houdt de schone schijn maar weer op en blijft vrolijk lachen.

F*KE It laat zien dat alle geluk en voorspoed, zoals we die bijvoorbeeld zien op social media, nogal bedrieglijk kan zijn. Als er kleine barsten lijken te ontstaan proberen De Gestampte Meisjes dit uit alle macht te verbergen. ‘De show must go on’. Iemands werkelijke leven is niet altijd zo perfect en soms zelfs een illusie. Gelukkig kunnen we er vanavond allemaal hartelijk om lachen.

 Na het succes van BALLEN 2.0 maken De Gestampte Meisjes deze speciale show vol magie, illusies en humor. Er zullen dingen te zien zijn die niet bestaan en er bestaan dingen die je niet zult zien. Want zoals de grote Houdini ooit zei…

Postpartout en scholieren/studenten last-minute geldig

http://www.degestamptemeisjes.nl/