Ann My Dice + Eternalice + Ocean Breath + Eventide Poem

ANN MY DICE
Door middel van woord en muziek uit de vierkoppige metalcore formatie Ann My Dice gevoelens en gedachten over sociale kwesties, bederf van de aarde, een vleugje liefde en alle aanverwante zaken. Live vliegen de vuisten de lucht in, hoofden vallen van het romp door het headbangen en de moshpits barsten uit hun voegen. Drijf mee op het geluid en laat je leiden door de energie. O, en vergeet vooral niet je sokken op te hijsen!

ETERNALICE
Melodische metal met een duister randje, daarvoor komen deze heren van over heel Nederland samen onder de naam Eternalice. Na de release van hun eerste EP in 2021 hebben ze zeker niet stilgezeten. Eerder dit jaar kwam de single ‘Wounds to Scars’ uit, waarmee de band liet zien dat ze hun stijl naar een steeds hoger niveau tillen. Met deze releases en een hoop nieuw werk is één ding zeker… Eternalice is klaar om hun plek in de metalscene te veroveren!

OCEAN BREATH
Het doel van Ocean Breath is om het metal genre te overstijgen. Met progressieve nummers van een grote schaal worden luisteraars meegenomen in een beweging waarin de muziek opbouwt, verandert en verrast. Zo ontstaat zelfs binnen een enkel nummer een reis van veel emoties. Dit wordt versterkt door de teksten die thema’s verkennen die in ieders leven spelen, zoals hoe we omgaan met ons verleden, het veranderen van onze wereld en het overwinnen van tegenslagen. De EP ‘Orbit’, die ontstaan is in de tijd van de pandemie, staat daar symbool voor.

EVENTIDE POEM
Eventide Poem is een gothic metalband met symfonische invloeden. De band bestaat uit Anke, Relinde en Ryan, drie muzikanten die dit unieke metalgeluid voortbrengen. Een combinatie van gothic en symfonische metal afgewisseld met zware riffs en grooves geïnspireerd door diverse andere metalgenres. Samen maken ze de muziek zoals het is: duister en melancholisch.

Tijd

Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Einde: 23:30