GAPS XL – Jacin Trill, Jiri11, Klokkie Gang

Gaps XL is BACK.

Jacin Trill
Wie weet het nog? Vlák na de release van Happyland stond Jacin in December 2017 bij ons in de bovenzaal. Dat was dus ook vlak voor de immense glow up die de Vincent van Gogh van de NL Rap Game vervolgens doormaakte. Die show brak hij volledig de tent af. ECHTER! Na vervolgens 3(!) succesvolle solo-projecten in een jaar te droppen kon dit moment natuurlijk niet héél lang meer op zich laten wachten: Jacin Trill als headliner op GAPS XL!

Jiri11
Ook Jiri11 is geen onbekende voor Gaps. Tijdens onze hosting op Kingsnight in Musispark stond Jiri als onderdeel van ANBU op de line up. Na zijn solodeal bij SPEC en een aantal super dope solo-releases (Diamanten In De Nacht, In Squad We Trust) wilden wij hem sowieso solo zien op ons eigen event!

Klokkie Gang
Onder de noemer ‘Klokkie Gang’ gaan een lading artiesten uit Arnhem, oftewel de 1313, in 2019 komen met een nieuw project. Dat is sowieso al sick. Nóg sicker is dat wij tijdens deze GAPS XL de primeur krijgen! Wie is hier allemaal bij betrokken? LENNYCAN, Flexual, Kingsta, YUNG ABI $TUNT, Toonchi, Ian Roe, Nif Van De Wiv, Asa en Urbs.

—————TICKETS——————

bit.ly/XLGAPSLL

GROUP: 12, (5 tickets for €60)
NORMAL: 14-
DOOR: 16,-

HIPHOP & TRAP – LIVE ACTS & DJ’S

18+

Presented by: Luxor Night Live