GROOVE – The Ruggeds & Ghetto Funk Collective

Tijdens dit swingende dansconcert word je meegenomen op een reis door de evolutie van funk & soul naar hiphop, house en alles daartussenin.

The Ruggeds en Ghetto Funk Collective duiken 50 jaar terug in de tijd naar de era van James Brown, Aretha Franklin en Marvin Gaye. Deze twee top danscrews van Nederlandse bodem toeren met hun skills over de hele wereld. The Ruggeds werden onlangs zelfs nog Wereldkampioen Breaking. In Groove bouwt deze mix van dansende muzikanten en muzikale dansers een feestje op het podium.

Dus dress to impress en trek je beste outfit aan voor deze Night Out on the Town vol live-muziek, improvisatie en spectaculaire dansmoves, waar de Soul Train geen eindhalte kent.

De choreografie is in handen van de Arnhemse Ruben Chi.

 

CREDITS
Choreografie: Ruben Chi
Regie: Niek Traa
Muziek: Jessy ‘Boi Beige’ Kemper, Alexander ‘Shield Beats’ Skjold
Cast: Lucinda Wessels, Rico ‘Zoopreme’ Coker, Sammy Huijts, Virgil ‘Skychief’ Dey, Roche Apinsa, Alexander ‘Shield Beats’ Skjold

► The Ruggeds
The Ruggeds streven ernaar om zichzelf altijd uit te dagen in het theater en hun publiek te verrassen. De ene keer met een knallende show waar je bloed sneller van gaat stromen zoals Adrenaline, of juist in een intieme setting zoals bij State Shift. Naast dat ze al jaren bekend zijn in de internationale battle scene, krijgen ze ook in het theater steeds meer erkenning. Ze blijven dicht bij zichzelf, putten hun inspiratie altijd uit hiphop en straatcultuur en proberen dit zonder compromis een plaats te geven in het theater. Ook Groove belooft weer een verrassende show te worden.

► Deze voorstelling staat in de theateropstelling in de Parkzaal van Musis
Het Stadstheater wordt verbouwd. In de tussentijd kun jij blijven genieten van goed theateraanbod. Het merendeel van onze programmering blijven wij aanbieden zoals je gewend bent. Dit doen we op andere locaties, voornamelijk in Musis, waar de twee zalen afwisselend omgebouwd worden tot volwaardige theaterzalen. In de Parkzaal komt een tijdelijke tribune, zodat er een theaterzaal ontstaat met goede zichtlijnen voor onder andere dans en toneel.

Di 30 januari 2024 – 20:00

Musis Arnhem, Parkzaal

 

Prijzen vanaf

  • CJP / Jongeren tot 16 jaar€ 12,50
  • Student Last Minute€ 10,00
  • Zitplaats€ 17,50

Programma

  • Deuren open19:00
  • Aanvang20:00