HaHaHandleiding Kerstshow Madelijne Kool

Hahahaleluja! Alle ballen verzamelen! Want als je dorp eruit ziet als de Efteling, als dronken ouders hun kroost op de ijsbaan vergeten en alle Gooische kakkers praten over truffelolie… dan moet het bijna zover zijn!

De één is er dol op, de ander heeft een kerstkransfobie, hoe dan ook… we kunnen er niet omheen: kerst! Zeg nou eerlijk, een stressvrije kerst… zou dat niet heerlijk zijn?! De HahaHandleiding Kerst is DE Kerst MUTS SEE Show van 2019… met 100% kerstgarantie!

Cabaretier Madelijne Kool & friends zorgen ervoor dat je dit jaar met een vette glimlach de feestdagen door komt. Wat doen we met de schoonfamilie? Gaan we gourmetten of kalkoenen? Wel of geen piek? Hoe vertel je een kerstverhaal zonder dat je zelf in slaap valt??
Alle clichés en krakend frisse kersttradities komen voorbij in deze muzikale cabaretvoorstelling met als special guest: Het konijn van Youp.
De HaHaHandleiding Kerst 2018! Een avond vol verrassingen, muziek, boordevol humor en nutteloze tips. Engelen, kerstmannen, ezels en de os, alles komt voorbij. Inclusief wereldvrede!

 https://madelijnekool.nl/