Harakiri For The Sky (AT) + Schammasch (CH) + Groza (DE)

“In Februari 2023 begint Harakiri For The Sky aan een Europese headliner-tour om hun langverwachte 5e plaat te presenteren Verwacht niets anders dan de meest ambitieuze liveshows van Oostenrijks meest gezochte Post Black Metal-collectief tot nu toe!’

Harakiri For The Sky

Het doel van Harakiri For The Sky is om een unieke mix van melancholie en agressie te creëren in nummers die een brug slaan tussen black metal en atmosferische post-rock. De band is in 2011 begonnen als een studioproject door voormalig Bifröst-lid M.S. vergezeld door zanger/tekstschrijver J.J., en is onlangs uitgebreid tot een live line-up.

Schammasch

Sinds de oprichting in 2009 heeft het Zwitserse Schammasch heeft de band zich nooit beperkt tot het black metal-genre waaruit ze zijn ontstaan. Hun shows staan bekend als een boeiende ervaring op zowel visueel als auditief niveau, waarbij energieën vrijkomen die moeilijk te weerstaan zijn.

Groza

Terwijl de wereld stilstaat, verlamd en gevoelloos van angst, doorbreekt het Duitse blackmetalcollectief GROZA de oorverdovende stilte om hun tweede album “The Redemptive End” te onthullen. Na de eerste plaat “Unified in Void” ontstond er een storm die alles en iedereen die zijn pad kruiste verteerde.

Tijd

Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30
Einde: 00:00