Hilde Vos (trio) Country – Americanamuziek @MbdM

Met haar geheel eigen, herkenbare sound, en inspiratiebronnen zoals Patty Griffin, Emmylou Harris, Dolly Parton, Buddy&Julie Miller, Bob Dylan (en ga zo maar door), schrijft Hilde Vos prachtige catchy songs. Ze is een graag gezien duo met haar ‘ontdekker’ Dick Van Altena waarmee ze regelmatig door het land reist.

2018 heeft Hilde met 2 knallers van mijlpalen afgesloten. Zo won Hilde een DCMA award voor beste country song 2018 met de titel song van haar nieuwe EP The long road. Ook won ze een notering in De Gelderse top 100!

In de molen speelt Hilde haar nieuwste songs en een aantal prachtige covers uit de country geschiedenis, in verschillende stijlen om zo het publiek kennis te laten maken met het genre. Voor de liefhebber zal er veel herkenning zijn deze avond!

Bassist Chase Muskitta en gitarist Lex Pelamonia, in de regio o.a bekend van de band Pasaneas, zullen Hilde begeleiden op bas en gitaar.

https://www.youtube.com/watch?v=v-fAS_Kqkq8

De deur gaat open om 19:00 uur en het optreden begint om 20:00 uur. Kom op tijd want vol is vol. Aan de bar is pin betaling mogelijk.
Entree is gratis maar we gaan wel rond met de “pet” voor een vrijwillige bijdrage. Deze opbrengst gaat volledig naar onze muzikanten!