Innovate Experience 2019

Innovate is hét focuspunt voor innovatie in Gelderland met als thuisbasis hoofdstad Arnhem. In deze regio zijn wereld-veranderende innovaties ontwikkeld zoals de Pinpas, de PET-fles, Viscose, Aramide, de Trolleybus, Buienradar, de Waterstofcentrale en flexibele Zonnecellen, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wij zijn benieuwd naar de innovaties van vandaag en morgen, en willen die graag een podium bieden. We nodigen daarom iedereen in de regio uit die bezig is met innovatie om samen te laten zien dat het hier gebeurt. Gedurende het driedaagse INNOVATE Festival laten we op allerlei manieren zien hoe innovatief Gelderland is en hoe we de uitdagingen van morgen aan gaan. Met meer dan 150 deelnemers op het gebied van kunst, wetenschap en techniek laten we duizenden bezoekers de toekomst beleven in de vorm van events, workshops, masterclasses, lezingen, hackathons en exposities.

DONDERDAG 3 OKTOBER

INNOVATE x The Economic Board event

We beginnen het festival met een spectaculair event over ondernemerschap en innovatie i.s.m. het gerenommeerde The Economic Board. Het event vindt plaats in de Eusebiuskerk en is exclusief voor genodigden en ook alle betrokkenen van INNOVATE: deelnemers, partners, sponsoren, beleidsmakers en innovatieve ondernemers.

VRIJDAG 4 OKTOBER

INNOVATE Expert Day

De vrijdag draait om kennisontwikkeling bij de jeugd en professionals. Er zijn expertmeetings, kennissessies, masterclasses: een bonte dag vol inspiratie die we organiseren met diverse partners op locaties zoals Rozet, Han, Luxor Live en Focus Filmtheater.

ZATERDAG 5 OKTOBER

INNOVATE Experience

Beleef de toekomst op de Innovate Experience. Er zijn talloze activiteiten te beleven voor iedereen die vandaag wil weten wat er morgen gebeurt. in samenwerking met de Techniekdag is er het uitgebreide programma voor alle leeftijden, helemaal gratis!

Locatie: De Melkfabriek, Nieuwe Kade 1, Arnhem
Tijden: 10.00 – 17.00
Kosten: Gratis voor iedereen!

Bekijk het programma