Jason Waterfalls x the Overslept: The Alliance Tour

Jason Waterfalls
Een bio van Jason Waterfalls beginnen met dat de bandnaam lijkt op die TLC-hit uit de jaren negentig? Dat zou Jason Waterfalls nooit doen. Want als je deze Utrechtse band met hun op Engelse sound geïnspireerde poprock hebt gehoord of gezien, ben je die vergelijking snel vergeten. Denk eerder aan Don Broco, of Nothing But Thieves. En dus: stevige refreintjes, catchy coupletten en een bak live-energie!

Ook 3FM heeft door dat je deze band in de gaten moet houden. Nadat de band werd uitgeroepen tot 3FM Talent, kwam de band vaak op de radio voorbij en werden ze gepresenteerd op Noorderslag. Met inmiddels ruime ervaring op zak als headlineren als support act van de groten der aarde, is Jason Waterfalls klaar voor 2022 en kan het niet anders dan dat je nog veel meer van ze gaat horen. Go, go Jason Waterfalls! Of wacht, nee…

The Overslept
The Overslept startte in 2014, toen jeugdvrienden Sem (lead vocals/ gitaar), Délano (gitaar/vocals), Tommy (basgitaar/vocals) en Daniël (drums) besloten hun krachten te bundelen en ‘rock’ nieuw leven in te blazen. Gebrand om muziek te creëren zoals de artiesten waar zij mee opgroeiden en het gevoel wat zij van deze artiesten kregen, door te geven.

Met invloeden van artiesten als Fall Out Boy, Panic! At The Disco en Paramore, was de visie van hoe The Overslept moest klinken gelijk duidelijk; energieke songs, waarbij de zware drum en gitaarpartijen worden uitgebalanceerd met frontman Sem’s catchy melodielijnen en een ‘pop-minded’ benadering van de muziek. De sound is daarom het best te omschrijven als modern rock.

The Overslept staat voor inclusiviteit en oprechtheid en is niet bang om gevoelige of serieuze thema’s aan het daglicht te stellen. Ondanks dat het doel van de band is om zo veel mogelijk luisteraars te raken, worden ze gedreven door het maken van de muziek waar ze van houden

Tijd

Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Einde: 23:00