Kick-off Poppunt Gelderland

Er komt een nieuw platform voor muzikaal talent in Gelderland! Kom langs voor de feestelijke aftrap van Poppunt Gelderland op maandag 18 februari in Luxor Live in Arnhem.

Poppunt Gelderland?
Wij hebben één simpel doel: muzikaal talent in Gelderland echt verder helpen. In welk genre en in welke fase dan ook. Deze nieuwe popkoepel is een initiatief van Luxor Live (Arnhem), Doornroosje (Nijmegen), Gigant (Apeldoorn), de Provincie Gelderland en heel veel andere partijen in onze provincie.

Wat heb ik daar aan?
Dat betekent in de praktijk dat onze talentmakelaars artiesten gaan helpen aan toffe kansen (zoals speelplekken, workshops, netwerk, faciliteiten, fondsen, noem maar op) en aan de andere kant clubs die op zoek zijn helpen aan toffe artiesten.

Programma
Tijdens de kick-off vertellen we meer over Poppunt Gelderland en geven we vast een kort voorproefje: Gelderse artiesten presenteren hun muziek en pro’s vertellen hoe je gebruik kunt maken van hun podium, fonds, traject, showcasefestival of subsidieregeling. Het precieze programma wordt nog bekendgemaakt.

Zaal open: 18:30
Aanvang: 19:00
Datum: maandag 18 februari
Locatie: Luxor Live, Arnhem

Toegang is gratis! Op vertoon van je entreebewijs, je kunt je hier aanmelden: https://goo.gl/forms/K9Z1l7MRcOLb4vPs1