Kinderkunst Festival Kunsmake 2019

Op 18 september vindt KUNSMAKE, het kinderkunst festival, weer plaats bij Motel Spatie! KUNSMAKE is een gratis festival voor alle kinderen in Presikhaaf. Er zijn verschillende workshops zoals street art, dans, muziek, tasjes bedrukken en nog veel meer. Jong en oud zijn welkom en voor ieder kind is er een pannekoek en een lunch pakketje en voor de ouders een warme kop koffie.

KUNSMAKE wordt georganiseerd door Motel Spatie in samenwerking met Spoon peoples kitchen, Kinderwerk Presikhaaf oost, Bibliotheek Presikhaaf, Arnhems Trompetter Korps, Marionette parade girls, Vita Nos, Beeldje living statues, Circus Theater Studio 26, De Oosthof, Burenhulp organisatie voor Elkaar, HARTenHAVE Kunsteducatie, Kunstwerkplaats Arnhem, Illmatic Blockparty, stichting Diagonaal, Wereld dans-en muziekschool El-Ele en het Spatie Indoctrinatie productieteam.

Dit jaar is het thema Biotoop de Verbeelding.

Een biotoop is een natuurlijke levensruimte, De planten en dieren die erin wonen hebben zich slim aangepast om in die levensruimte te wonen. Maar wat gebeurt er als er in de biotoop iets veranderd of als de grenzen tussen de ene en de andere biotoop verdwijnen? Door kinderen te laten ontdekken en te beleven geef je ze de mogelijkheid hun eigen werkelijkheid vorm te geven.

KUNSMAKE wordt mogelijk gemaakt met ondersteuning van de provincie en het Prins Bernhard Cultuurfonds. En een materiaal sponsoring van Talens.

>> Facebook event

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst en buiten