Korenmarkt Live – Arnhems Studenten Festival

LET’S GET TOGETHER
Op donderdag 19 september vindt de eerste editie van het Arnhems Studenten Festival plaats op de Korenmarkt! Het plein wordt voorzien van een groot podium en meerdere bars waar jij je bier, andere alcoholische versnaperingen of frisdrank kunt bestellen.
Het maakt niet uit waar je student bent of wat je studeert, dit festival is speciaal voor jou!

In het weekend staat Arnhem in het teken van Airborne, waarbij we de slag om Arnhem herdenken en er verschillende activiteiten zijn voor jong en oud. Met het gratis toegankelijke Arnhems Studenten Festival luiden we dit weekend in en vieren we onze vrijheid!

Om dit te vieren hebben we onder andere het wereldwijd meest succesvolle exportproduct van Arnhem, namelijk de Afro Bros! Dit dj/producer duo zit achter mega hits zoals ‘X’ met Nicky Jam & J Balvin en recent de monsterhit ‘Instagram’ met o.a. Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta en Daddy Yankee. Naast deze lokale superhelden hebben we de man achter de Skurba challenge, de Ronaldo onder de dj’s, The Peoples Champ: Johnny 500. Ook De La Noise is van de partij. Hij is maandelijks te horen op FunX en één van de meest technische en energieke dj’s die er te vinden is. Om het feest compleet te maken sluit ook Lukas Vane aan. Deze upcoming superstar is mede bekend van het tv-programma House of Talent. De mc van de avond is Endowy.

INFO
Wanneer: Donderdag 19 September vanaf 18:00
Toegang: GRATIS

LINE UP:
JOHNNY 500
AFRO BROS
DE LA NOISE
LUKAS VANE
MC ENDOWY