Landmvrks (FR) + Resolve (FR) + Ten56 (FR) + Glassbone (FR) op dinsdag 12 april

Landmvrks
Landmvrks verleidde hun publiek met moderne metalcore die bestaat uit hardcore riffs en pakkende refreinen. In 2018 tekende de band een contract met Arising Empire Records voor hun tweede plaat. Het tweede album heeft een meer volwassen benadering en de band levert een rijker resultaat, meer definitie en zeker invloeden uit de hardcore en 90’s punkrock.

Resolve
Sinds hun debuutsingle ‘Exposed’ uit 2017 heeft dit kwartet uit Lyon laten zien dat ze met niks anders genoegen nemen dan met succes. Dankzij hun sterke werkethiek en aandacht voor details opende ze al snel shows voor bands als Architects, Every Time I Die en While She Sleeps om er maar een paar te noemen. En dat allemaal in de eerste paar maanden van de stamelende carrière van de band. De vier jongens brachten de rest van hun eerste jaar als band door met touren door hun thuisland, Europa en het VK, en onthulden de een na de ander muziekvideo’s, waarmee ze hun oorspronkelijke plan om een volledig te bekijken plaat uit te brengen, waarmaakten.

Glassbone
Glassbone werd begin 2021 in Parijs opgericht met als doel koude, donkere metalcore te creëren. Na de release van debuutsingle ‘Deep Blue Sea’, kreeg de band meteen de aandacht van zowel fans als de industrie, en werd al snel een van de populairste underground-vooruitzichten van dat jaar.

Tickets verkrijgbaar op Willemeen.