Laten We Het Beestje Gewoon Bij De Naam Noemen – minifestival voor jonge mensen rondom seks

Bijna iedereen praat erover, doet het (of juist niet) en heeft er een mening over: seks. Tegelijkertijd is seks een taboe; iets waar we niet al te kwetsbaar en open over durven praten. Zaterdag 1 april (geen grap!) zetten we seks en seksualiteit in de spotlichten. We gaan erover praten, lachen, dansen, spelen, maken, informeren laten zien en horen.

Laten We Het Beestje Gewoon Bij De Naam Noemen

In samenwerking met InDifferent organiseren we Laten We Het Beestje Gewoon Bij De Naam Noemen. Een minifestival voor jonge mensen rond seks (en alles wat ermee te maken heeft): met een programma dat focust op het bespreekbaar maken van seks, seksualiteit en gender, plezier, taboes en het ontkrachten van hardnekkige mythes.

Met workshops, voorstellingen, performances, films, gesprekken, vragenuurtjes, podcasts en meer.

Met onder andere:

De Grote Kutshow, Deborah Seymus, BABS live, Jules Christopher, Two Brothers From Another Mother, Feya Fern, Nu Mijn Borsten Eraf Zijn Kunnen We Dichter Tegen Elkaar Liggen, InDifferent Sekseducatie, Follow De SOA en meer!

Entree is gratis, een plekje reserveer je via deze link!

Doe mee, vraag, kijk, luister, leer, geniet en doe vooral waar je je fijn bij voelt.

Open, in vrijheid en schaamteloos. laagdrempelig, inclusief en divers voor iedereen die interesse heeft in seks en seksualiteit

En laten we het beestje gewoon bij de naam noemen…

Zaterdag 1 april – 19:00 – 00:00 uur –  Rozet – gratis entree!

Laten We Het Beestje Gewoon Bij De Naam Noemen wordt georganiseerd in het kader van de Gelderse Vrijheidsdagen en is tot stand gekomen in samenwerking met InDifferent en mede mogelijk gemaakt door gemeente Arnhem, Rijnbrink en de provincie Gelderland.

Feya Fern (@feyafern) 

Deborah Seymus (@journalist.deborahseymus)

InDifferent (@indifferent.nl)

TBFAM (@tbfam_nmgn) 

Jules Christopher ????️‍⚧️ (@jules_christopher)

Babs (@babsopdebeat)

Degrotekutshow (@degrotekutshow)

Peet Bouwens (@strapats)

HALFNAAKT (@halfnaakt)

Rozet (@rozetarnhem) •