Lekker Spuizen (in de nacht)

Wij van Nachtelijk Gespuis hebben zin in een vet feestje dus dat gaan we geven.

Locatie: Brigant Arnhem
Aanvang: 20.00
Schade: 5 euro

We hebben 3 supervette acts geregeld en we spelen zelf natuurlijk ook, tussen de acts door komt DJ Disfingered alle muziek draaien waar je eigenlijk niet op zit te wachten. Daarna draaien wij onder het pseudoniem “De Geheime Seksclub” nog een dj-set met alle muziek die wij fucking vet vinden maar die je nooit hoort bij het uitgaan.

21.00 – Legtenberg

Legtenberg is het soloproject van Marcel Klein Legtenberg. Hij produceert dansbare groovy muziek met invloeden van disco, vaporwave en spoken word poetry.
https://www.facebook.com/legtenbergen/
https://soundcloud.com/legtenberg/regenboog

22.00 – Project: Nachtelijk Gespuis

Cas en Louky vormen samen het duo; Project: Nachtelijk Gespuis. Ze zijn op zoek naar manieren om muziek en gesproken tekst te combineren op een theatrale manier.
https://www.facebook.com/projectnachtelijkgespuis/?modal=admin_todo_tour
https://soundcloud.com/user-397536988/niets-denken

23.00 – KLENG

In fall 2016 Kleng began causing commotion in the underground scene of Amsterdam. Since then, anarcho-punks Sem and Remy have been blasting their heavy and energetic music into the world. Kleng is a mixture of firm electronic beats, snappy melodies, sturdy vocals and tough guitar. Influenced by groups like The Prodigy and The Qemists, these two radicals tend to destroy the stage with a fiery temper.
https://www.facebook.com/KlengMusic/
https://open.spotify.com/album/5Z1hWNbOiJhIyxUDOywf2R?si=YDz1a-PpRz29AUEPR5CBmg&fbclid=IwAR0MVMpiq0JSzbue2CfZUwDiFzx4L80CQKwK76ZX9JLQOl31U3PlvncH8t4

00.00 – Quantium

Hij maakt drum and bass en hij drinkt bier.

01.00 – De Geheime Seksclub Djset

De samenwerking tussen Cas en Louky is eigenlijk begonnen met een idee voor een punkband die nooit van de grond is gekomen, genaamd; “De geheime Seksclub.” Na 3 onafgeschreven nummers en 0 optredens hebben ze het over een andere boeg gegooid en zijn ze verdergegaan als Project: Nachtelijk Gespuis. Omdat De Geheime Seksclub wel ontzettend lekker bekt doen ze een djset onder die naam en gaan ze alle muziek draaien die je godverdomme nooit hoort bij het uitgaan maar waar je ontzettend lekker weird op kan dansen.