Live opname De Cancel Show

De Cancel Show is een komische panelshow waarbij influencers of BN’rs elkaar gecanceld proberen te krijgen.

Onder leiding van presentator Bardo Ellens en teamcaptains Rick Broers en Fabian Franciscus lichten de influencers/BN’rs elkaar en elkaars content volledig door en keren het binnenstebuiten om te onderzoeken wat er allemaal niet deugt. Wat kan nog wel en wat is een reden om de tegenpartij te cancelen? Wat zijn de verscholen boodschappen onder normaal uitziende content? Wat werd er niet gezegd maar wél bedoeld? En vooral, wat ging veel te ver en kan echt niet meer?

Zowel het team van Rick als het team van Fabian wordt aangevuld met één spraakmakende gast per team. Deze gast blijft geheim tot de dag van de opname.

 

Voor de duidelijkheid; het gaat hier om het bijwonen van de live opname van de show. De opname duurt ongeveer 1,5 uur en kan soms even stilgelegd worden. Het stilleggen wordt zo veel als mogelijk beperkt, waardoor het ook voor het publiek een echte show is.

 

Line-up:

 

Bardo Ellens (presentator)

Bardo was één van de eerste en met afstand de grootste youtuber van Nederland. Hij presenteerde verschillende TV-programma’s en is nog steeds een veel gevraagde presentator op grote live evenementen.

Op BanjoMovies heeft hij 314K volgers en op BanjoTown 117K volgers.

Na een verslaving te hebben gehad is hij weer helemaal terug en scherper dan ooit.

 

Rick Broers (Team Captain)

Rick, of Serpentgameplay, is momenteel één van de grootste streamers op Twitch met 244k volgers en 136K volgers op youtube. Ook is hij actief als comedian. Daarnaast was hij in 2022 te zien in The Genius op NPO3.

Vanaf januari 2023 maakt Rick de podcast Rikipedia waarmee hij de nummer 1 positie bereikte op Spotify voor podcasts.

 

Fabian Franciscus (Team Captain)

Fabian is cabaretier en momenteel bezig aan zijn 3e voorstelling. De eerste twee voorstellingen van Fabian werden zeer goed bezocht en nog beter ontvangen. Vlafeest was te zien bij NPO3 en was vervolgens ook twee jaar te zien bij Netflix. Verder was Fabian te gast bij o.a. De Slimste Mens, Kopspijkers, De Vooravond en Spijkers met Koppen. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op Lowlands. In 2022 was hij te zien in The Genius waarin hij tot het finale spel kwam.

Koop je tickets hier!