Messer Chups At Brigant Arnhem

Even stond het voortbestaan van The Chups op de tocht. Blikvanger en wereldbassiste Zombierella verliet kortstondig de band voor andere praktijken. Wat zullen er veel mannen en vrouwen met hun vetkuiven huilend in bed hebben gelegen! Gelukkig vond zij gauw haar weg terug en geeft de band weer vol gas met een dikke tour door Europa. 

De kenners weten dat dit een van de grotere surf acts van Europa is. Ook tijdens deze tour heeft de band uit Sint-Petersburg Arnhem weten te vinden om daar hun super sexy surf sounds ten gehore te brengen. Laat u inpalmen door de aanstekelijke heupbewegingen van Svetlana, de natte reverb van Oleg en de stuwende drums van Boris. U zult er geen spijt van krijgen! 

Waar surf is, is nog meer surf. The Bunny Bonanzas doen de support. 
Deze zaterdag staan The Bunny Bonanzas met hun vuige Exotica te trappelen om de muren van de legendarische Arnhemse tent Brigant te laten trillen. Let wel, het is een unicum om The Bunnies in eigen stad te mogen aan schouwen. Doorgaans zijn ze vrij zuinig met hun in-town gigs. Zorg daarom dat je erbij bent

21:00 The Bunny Bonanzas
22:30 The Messer Chups

Entree: 10 euro