Monkey jam

Monkey jam

 

donderdag 23 mei 2024 / 21:00 – 23:00

???? MonkeyJam goes Arnhem ????

De MonkeyJam is een open jamsessie met maar één regel: geen bestaande nummers. Met dit als belangrijkste uitgangspunt is de MonkeyJam uitgegroeid tot misschien wel de bekendste jamsessie van Oost Nederland. Met maandelijkse sessies in Zwolle, Enschede, Apeldoorn en Deventer is de MonkeyJam een ontmoetingsplek voor een groeiende groep gelijkgestemde muzikanten. Vanaf nu dus ook in Arnhem!

De focus bij de MonkeyJam ligt op groove en samenspel, waardoor compleet op basis van improvisatie muziek ontstaat die aanvoelt als een liedje. Juist omdat niemand van te voren weet wat er gaat gebeuren, kunnen de meest extatische momenten ontstaan wanneer er muzikaal gecommuniceerd wordt en muzikanten connecten. Van hiphop bangers met funky freestyles tot experimentele indie met eclectische climaxen, alles is mogelijk op basis van improvisatie.

MonkeyJam Arnhem wordt georganiseerd door Colored Monkeys in samenwerking met Plank Arnhem, Jacobiberg, Café Bosch, ArtEZ en RYM (Arnhem). Colored Monkeys is een muzikale community die muzikanten met elkaar in verbinding brengt en organiseert diverse podiumplekken voor muzikanten, van jamsessies tot festival stages en diverse educatieve projecten.

Locatie

Café bosch
Apeldoornsestraat 4a
6828AB ARNHEM