Mout Bierfestival

De gezelligste biertuin van Arnhem keert van vrijdag 12 augustus t/m zondag 14 augustus terug naar Sonsbeekpark

Met meer dan 200 verschillende soorten speciaalbier, livemuziek en allerlei activiteiten verandert Sonsbeekpark in een walhalla voor de levensgenieter. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

Dit jaar keren we in volle glorie terug naar Sonsbeekpark. Bezoekers worden getrakteerd op meer dan 200 verschillende speciaalbieren van diverse (internationale) brouwerijen, livemuziek, lekker eten én heel veel gezelligheid. Het belooft een editie te worden als nooit tevoren.

Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Met ruim 200 speciaalbieren is Mout Bierfestival gerust een ode aan het speciaalbier te noemen! Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers. Liever bier uit blik? Bij de speciale blikbierenbar kan je terecht voor ontelbaar veel soorten bijzondere bieren uit blik. Nieuw dit jaar zijn de speciaal ingerichte huiskamers, hosted by Mikkeller & Lagunitas. In samenwerking met Untappd is er een speciale live-experience ruimte waar je alle ins en outs kunt ontdekken van Untappd. De complete brouwerslijst maken we snel bekend!

Muziek
Muziekje erbij? Verwacht een breed programma met de beste boogie, rockabilly en funk van de leukste live-acts! Daarnaast draait de Platenbus het gehele weekend een iconisch muziekprogramma waarbij het verleden en heden samensmelten op de klanken van vinyl. We maken snel het muzikale programma bekend.

Activiteiten
Tussen de bierbedrijven door is er van alles te beleven zoals onze populaire workshops van internationaal biersommelier Arvid Bergström. Interessant voor zowel nieuwsgierige liefhebbers als hardcore beergeeks. Tickets voor de workshop met internationaal biersommelier Arvid Bergström zijn verkrijgbaar voor kaartkopers van Mout en zullen in aanloop naar het festival een mail hierover krijgen.

Eten
IPA’tjes vullen geen gaatjes. We hebben lekker eten voor de vega’s en de vleeseters voor de lekkere trek – van lunch en diner tot tjokvolle borrelplank. Om van te watertanden!

Openingstijden
Vrijdag 12 augustus: 16:00 – 23:00
Zaterdag 13 augustus: 13:00 – 23:00
Zondag 14 augustus: 13:00 – 21:00

Website en tickets