Mutually Assured Destruction (US) + Swell + No Way

CftU presents: dikke en diverse hardcore line up met:

**Mutually Assured Destruction (US) **
Mutually Assured Destruction uit Richmond, Virginia is een vette crossover band die het beste pakt van twee stijlen die we in Arnhem graag horen. Hardcore en stoner metal. Waar ze begonnen met een demo en een EP (Fever Dream) vol met groovy hardcore die fans van Life of Agony en Only Living Witness wel kan bekoren, zijn ze tijdens het schrijven van de full-lenght vast wat meer gaan blowen, want de stoner metal zoals we dat kennen van bands als Corrossion of Conformity is daar duidelijk meer in terug te horen. Het is dan ook een kwestie van tijd voor het grote publiek dit gaat ontdekken, dus kom vooral kijken nu dit nog in zo’n kleine zaal kan.

Swell
Swell uit Tilburg maakt groovy hardcore zoals we dat kennen van 2000-2010 bands zoals Trapped Under Ice en Cold World. Op dit moment is dit genre in Nederland wat uitgedoofd dus we zijn blij dat er nog bands als Swell rondlopen om het vaandel hoog te houden. Nog een reden om deze avond in de agenda te zetten.

No Way
No Way is met hun leeftijd waarop de baard net in de keel is en de eerste scheermesjes gekocht moeten worden de jongste hardcore band van Nederland. Op festivals als Pitfest, de Zwarte Cross en Revolution Calling hebben ze al laten zien dat dit een band is om rekening mee te houden en dat de toekomst van hardcore in Nederland voorlopig weer even veilig gesteld is.

Tijd

Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Einde: 23:55